Weer op Kracht – Visie

‘Weer op kracht’ specialiseert zich in gerichte begeleiding voor stress, burn-out en schokkende ervaringen naar bedrijven, KMO’s en zelfstandigen.

Vanuit mijn ervaring als werkgever en arbeidspsycholoog vind ik het belangrijk dat er doelgericht gewerkt wordt naar vlugge reïntegratie.

Vanuit mijn ervaringen en opleidingen als klinisch psycholoog vind ik het belangrijk dat het gehele verhaal van de persoon aandacht krijgt.

Weer op kracht wil een bedrijfsefficiënte en mensgerichte begeleiding bieden op maat van de deelnemers in het verhaal.

Weer op Kracht – Wie ben ik?

Na mijn studies psychologie heb ik een korte periode gewerkt voor Gent ‘Stad in werking’. In 2003 heb ik de stap gewaagd om zelfstandig zaakvoerder van een KMO te worden en heb ik voornamelijk ervaring opgedaan op het vlak van bedrijfspsychologie.

Meer en meer werd mij duidelijk welke impact stress heeft op iedereen, op elk niveau van de onderneming. In 2016 ben ik mij gaan specialiseren in dit domein en ben ik mijn zoektocht begonnen doorheen veel verschillende opleidingen.

Veel waardevolle inzichten zijn de revue gepasseerd en heb ik mee in mijn rugzak meegenomen. Het grote verschil is er voor mij gekomen op het moment dat de EMDR methode mijn pad heeft gekruist. Deze methode, oorspronkelijk ontwikkeld voor traumaverwerking kan ook bij stress fundamentele veranderingen brengen.

De ervaring en de kennis van het bedrijfsleven heb ik aldus gecombineerd met de ervaring en de kennis van de klinische sector. ALs resultaat probeer ik te staan voor een begeleiding met diepgang en vooruitgang.

Weer op kracht – langdurige opleidingen

Weer op Kracht – bijkomende opleidingen

Weer op Kracht – Waar?

Weer op kracht is gevestigd in Lokeren binnen het Industriepark E 17/3.

Deze ligging maakt het gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent, Antwerpen, Dendermonde en Sint-Niklaas. Er is parking voor de deur.